Akcija!

Demonstracijski mikroskop – Trinokularni mikroskop STELLAR 1-T 1000x / Moticam A5

Original price was: 1.224,88 €.Current price is: 1.102,39 €.

Trinokularni mikroskop STELLAR (povečave: 40x, 100x, 400x in 1000x) in digitalna kamera Moticam A5 (v ceni je vključen tudi C-maunt kamera adapter) je optimalna izbira za (učiteljev) digitalni demonstracijski mikroskop za uporabo v osnovnih, srednjih šolah… Demonstracijski komplet je cenovno ugoden in zagotavlja kvalitetno in enostavno uporabo v izobraževanju (prenos in obdelava slike na računalniku in projektorju).

Na voljo po naročilu

Opis

Trinokularni mikroskop STELLAR omogoča (učitelju) binokularno mikroskopiranje, digitalna kamera Moticam A5 nameščena na dodatnem tubusu pa prenaša v živo sliko iz mikroskopa na računalnik in projektor. Priložena programska oprema  MotiConnect omogoča shranjevanje, merjenje, obdelavo… slike iz mikroskopa.

Dodatna prednost digitalne kamere Moticam A2 – kamero lahko uporabljamo tudi samostojno za zajem slike iz prostora (učilnice) – opazovanje večjih neprosojnih predmetov (različne kamnine, kristale, žuželke…).

Opis mikroskopahttps://www.opti-com.si/trgovina/mikroskopi/izobrazevalni/mikroskopi-izobrazevalni/mikroskop-trinokularni-stellar-1-t-40x-100x-400x-in-1000x/

Opis digitalne kamere:https://www.opti-com.si/trgovina/kamere/usb-kamere-zacetna-serija/digitalna-kamera-moticam-a5/

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Motic

Namen uporabe

Uporaba v osnovnih šolah, Uporaba v osnovnih, srednjih šolah in gimnazijah, Uporaba v veterinarskih klinikah

Povečave

Povečava do 1000x

Vrsta mikroskopa

Digitalni mikroskop

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.