O nas

Podjetje Opti-Com je bilo ustanovljeno leta 1991 in se je v tem letu specializiralo predvsem na področju mikroskopiranja kot dobavitelj in serviser vseh vrst mikroskopov znamk Eschenbach, Zeiss, Olympus, Swift ter mnoge druge.  

V tem letu se je program podjetja razširil tudi na področju prodaje optičnih instrumentov. Postali smo ekskluzivni zastopnik podjetja Eschenbach Optik GmbH iz Nemčije, s katerim smo najprej sodelovali le na področju mikroskopov in povečevalnih lup, z nadaljnjo rastjo in razvojem firme Eschenbach pa smo našo ponudbo razširili tudi z okvirji za očala, s sončnimi očali, specialnimi pripomočki za slabovidne, vremenskim program in programom za prosti čas.

Podjetje Eschenbach GmbH je vodilni proizvajalec v svetu na področju povečevalnih pripomočkov. Podjetje Eschenbach GmbH je eno izmed vodilnih dobaviteljev v Evropi na področju okvirjev za očala in sončnih očal (lastne blagovne znamke)

Naše podjetje je od leta 2000 ekskluzivni zastopnik podjetja Motic. Podjetje Motic je postalo eno izmed vodilnih proizvajalcev v svetu na področju mikroskopov, stereo-mikroskopov in digitalnih kamer za digitalno mikroskopiranje.   

V letu 2002 smo se preselili v nove poslovne prostore, kjer je možno videti in preiskusiti prodajni program podjetij Eschenbach in Motic. Opti-Com d.o.o želi celoten prodajni program ponuditi širši javnosti predvsem zaradi kakovosti izdelkov in dostopni ceni. Želimo slediti najnovejšim kvalitetnim standardom, ter z nadaljnjo rastjo in razvojem nuditi optimalno izbiro optičnih izdelkov glede na kvaliteto in ceno.