Akcija!

Demonstracijski mikroskop – Trinokularni mikroskop STELLAR 1-T 400x / Moticam A1

Original price was: 908,90 €.Current price is: 818,01 €.

Trinokularni mikroskop STELLAR (povečave: 40x, 100x in 400x) in digitalna kamera Moticam A1 (v ceni je vključen tudi C-maunt kamera adapter) je optimalna izbira za (učiteljev) digitalni demonstracijski mikroskop za uporabo v osnovnih  šolah. Demonstracijski komplet je cenovno ugoden in zagotavlja kvalitetno in enostavno uporabo v izobraževanju (pri prenosu in obdelavi slike na računalniku in projektorju).

Na voljo po naročilu

Opis

Trinokularni mikroskop STELLAR omogoča (učitelju) binokularno mikroskopiranje, digitalna kamera Moticam A2 nameščena na dodatnem tubusu pa prenaša v živo sliko iz mikroskopa na računalnik in projektor. Priložena programska oprema  MotiConnect omogoča shranjevanje, merjenje, obdelavo… slike iz mikroskopa.

Dodatna prednost digitalne kamere Moticam A1 – kamero lahko uporabljamo tudi samostojno za zajem slike iz prostora (učilnice) – opazovanje večjih neprosojnih predmetov (različne kamnine, kristale, žuželke…).

Opis mikroskopa:https://www.opti-com.si/trgovina/mikroskopi/izobrazevalni/mikroskopi-izobrazevalni/mikroskop-trinokularni-stellar-1-t-40x-100x-in-400x/

Opis digitalne kamere: https://moticeurope.com/en/productattachments/index/download?id=2197&view=true

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Motic

Namen uporabe

Uporaba v osnovnih šolah

Povečave

Povečava do 400x

Vrsta mikroskopa

Digitalni mikroskop

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.