Brendel eyewear

OČALA Z MODNO PRIVLAČNOSTJO, KI POUDARJAJO LEPOTO ŽENSKE.
PREFINJENOST IZDELAVE JE REZULTAT STRASTI DO PODROBNOSTI.

BRENDEL so modna očala za ženske  – navdihnjena z delom priznanih modnih oblikovalcev, stilistov in vizažistov. Blagovna znamka združuje aktualne trende mednarodne ženske mode s tradicijo uveljavljenega nemškega proizvajalca očal. Izbira materiala, izdelava in dizajn ustvarjajo vrhunski videz in zagotavljajo maksimalno udobje. Očala BRENDEL bodo vedno popoln dodatek za poudarjanje osebnosti žensk, ki nosijo to znamko.

DIscover
the high-
lights

Drznite si biti drzni

DRZNITE SI BITI DRZNI očala BRENDEL pripovedujejo zgodbo o ženstvenosti, ki samozavestno slavi svojo živahnost in veselje do barv. Vsak model – kvadraten, šest koten, mehak kvadrat ali panto – je samozavesten.

discover more

Drznite si biti drzni

S kolekcijo pomlad poletje 2023 očala BRENDEL slavijo pogum za sprejemanje raznolikosti ženskega izražanja. Oblike so tako raznolike kot njihovi nosilci: poudarjene, mehke in čutne, naravnost sproščene, vpadljivo geometrične, voluminozne, mehko zaobljene, prevelike in subtilne.

discover more

MATERIAL & DESIGN

Tradicija odličnosti. Naši strogi standardi združujejo pionirsko zasnovo z najkakovostnejšimi materiali. Očala BRENDEL črpajo navdih iz duha časa – od preprostega, minimalističnega videza do modno osupljivega. To prinaša okvirje in sončna očala, ki so nezmotljivi v svojem modno usmerjenem pristopu oblikovanja, dolgoživosti in neverjetnem udobju.

discover more

Vedno POMEMBNO
DODATKI

V aktualni kolekciji očala BRENDEL ponovno združujejo raznolikost ženstvenih oblik, izražanja v visokokakovostnih modelih.

discover the collection