TITANflex

Oblika za udobje.

Na najvišji kvalitetni ravni TITANflex – združuje udobje pri nošenju s trdnostjo in lahkotnost z moderno obliko to je prva izbira za uporabnike očal z najvišjimi pričakovanji. Očala TITANflex zagotavljajo izjemno udobje, ki ga drugi lahko le obljubljajo!

High
Class
Fashion

TITANflex okvirji za ženske

Ženski okvirji TITANFLEX prepričajo že s svojim videzom in zagotavljajo tisto, kar obljubljajo: brezskrbno lahkotnost, edinstveno udobje in poznano vzdržljivost, tudi v najbolj občutljivih oblikah.

Barvni koncept se opira na klasične in modne barve, kot nežen, mehak fokus za enostavne oblike. Ta popolna kombinacija udobja in dizajna je kakovost na najvišji ravni.

find out more

TITANflex MICROTEC Tečaji

UDOBJE ZAGOTOVLJENO!

S tehnologijo tečajev MICROTEC so naši inženirji razvili preprosto, delujočo rešitev za tako staro težavo, kot so očala sama: tečaj, ki se ne bo zrahljal do življenjske dobe očal. Tečaj MICROTEC je prvi te vrste v Nemčiji in v svoji majhni zasnovi skriva patentirano, novo tehnologijo: uporablja mikro tehnologijo za doseganje maksimalne zanesljivosti in vzdržljivosti na zelo majhnem prostoru.

TITANFLEX x PPSU 2.0

TITANFLEX X PPSU 2.0

ZGODBA O USPEHU.

Nadeljevanje našega uspešnega dobitnika nagrade Red Dot iz inovativne plastike PPSU: novo z zmanjšano in elegantno mostno konstrukcijo TITANflex. Vključno z blazinicami iz titana z logotipom TITANflex.

Vaša pot DO OBLIKOVANEGA ZA UDOBJE!

Discover the new collection now!

to the collection