HUMPHREY´S eyewear

USPEŠNE OBLIKE IN VELIKOSTI Z NEPRIČAKOVANIMI DETAJLI IN BARVAMI, VEDNO S POUDARKOM NA NAJNOVEJŠEM ULIČNEM SLOGU.

Očala HUMPHREY´S eyewear že od leta 1994 dajejo obrazom svež videz: drzen, vpadljiv in vedno edinstven. Včerajšnje novice za jutri niso pomembne. Ker očala HUMPHREY´S iz Eschenbach Eyewear ponujajo trende in raznolikost. Za ljudi, ki so radi pred svojim časom.

Discover the highlights

EDINSTVEN SLOG ZA EDINSTVENO OSEBNOST

Remix your Reality

Vnesite domišljijo v svoj vsakdan, vzemite barve mavrice, ki jih potrebujete – in se prebudite v sanjah! S kolekcijo #DreamWorlds nam očala HUMPHREY´S ponujajo modno vstopnico v svet, ki ga ustvarimo sami: sanjski, visoko kontrasten, ustvarjalen in pogumen.

discover more

Dreamworlds

Sveže barve, odlično prileganje in videz z velikim sijajem: HUMPHREY´S očala se potopijo v brezskrbne sanjske svetove s kolekcijo #DreamWorlds za pomlad/poletje 2023. Tukaj smo lahko, karkoli želimo biti: zasanjani in domiselni, veseli in razkošno, drzno in pristno.

discover more

ART COLLABORATION X GIULIA WYSS

»Nismo enaki, a smo eno« – realistično-umetna umetnost Giulie Wyss in očala HUMPHREY’S se odlično ujemata. Nič čudnega, kajti oči so vendarle osrednji motiv umetnice in so v središču njenega ustvarjanja. Umetnost plus moda plus udobje – skupni navdih postane ustvarjanje!

discover more

MATERIAL & DESIGN

Zaščita pred soncem, izboljšanje kontrasta, maksimalno udobje, boljši vid: okvirji in sončna očala morajo biti vedno odporni na praske, prožni in lahki.

S svojo senzacionalno barvno paleto je kolekcija prava izjava. Naši oblikovalci na primer delajo z materiali, kot sta prožno nerjaveče jeklo in večplastno obdelan acetat, ter prikazujejo prednosti uporabe mešanice teh dveh materialov – puščajo prostor za eksperimentiranje –, da izberejo najboljše barve in vsestranske oblike za novo kolekcijo.

discover more

AlwaysThe matching Style

Očala HUMPHREY´S, navdihnjena z uličnim slogom najbolj trendovskih mest na svetu, predstavljajo različne dizajne očal od čistega purističnega videza do modno drznega za mlado generacijo z afiniteto do mode. A ne glede na vse – vedno so v trendu.

discover the collection