Objavljeno dne Leave a comment

Novi – stereo zoom mikroskop SILVER 39Z-T : vaša osnova za digitalno mikroskopiranje

Stereo mikroskop SILVER 39Z-T na novo opredeljuje izobraževalne možnosti, kot prvi trinokularni stereo mikroskop v seriji SILVER30. S stereo mikroskopom doživite najboljšo digitalizacijo, njegova trinokularna zasnova omogoča enostavno in kvalitetno nadgradnjo s digitalno kamero, kar vam omogoča brezhibno zajemanje in deljenje čudes znanosti in izobraževanja. Stereo mikroskop ima tri različne možnosti osvetlitve to zagotavlja optimalno vidljivost vzorca in neprimerljivo jasnost.

Video: https://youtu.be/RJQNn92Zt5c

Povezava do izdelka: https://www.opti-com.si/trgovina/mikroskopi/izobrazevalni/stereo-mikroskopi-izobrazevalni/stereo-mikroskop-trinokularni-silver39z-t/?preview=true

Objavljeno dne Leave a comment

Nova samostojna kamera Moticam 4000 z vgrajeno programsko opremo in resnično 4K sliko

Spoznajte našo najnovejšo samostojno HDMI kamero – Moticam 4000. Prikažite slike v živo na monitorju v resnični 4K resoluciji, tako da enostavno kamero in monitor povežemo z HDMI kablom. Zahvaljujoč vgrajeni programski opremi lahko enostavno obdelujemo sliko, opravljamo meritve v živo, prilagajamo sliko…enostavno brez računalnika.

  • Resnična 4K slika: ostre in jasne slike, prikazane na vašem zaslonu prek HDMI
  • Vgrajena programska oprema, upravlja se z miško USB, povezano s kamero
  • Umerjanje in meritve v živo, prilagoditve slike, opombe, primerjanje….
  • Več izhodov: prikažite svoje vzorce istočasno v različnih napravah
  • All-in-one Box: vsa dodatna in programska oprema, ki jo potrebujete za digitalno mikroskopiranje
Objavljeno dne

Digitalna postaja – mikroskop WSI Easy One

Revolucionarna WSI programska oprema – cenovno ugodna rešitev pri pregledovanju mikroskopskih preparatov v laboratorijih…

Digitalna postaja WSI Easy One je cenovo ugodna alternativa optičnim skenerjem za uporabo v laboratorijih na področju patologije, histologije in citologije.

WSI pomeni WHOLE SLIDE IMAGE in EASYSTITCH.

Skozi mikroskop pregledujemo (po delih) mikroskopski preparat s pomikanjem po x in y osi, programska oprema Easystitch Pro bo vse dele slike sestavila v eno (celoto) veliko sliko.

Video – programska oprema WSI Easy One v treh korakih: https://youtu.be/8T-1H8bU_Kc

Video – trije razlogi za uporabo ročnega ali avtomatiziranega skeniranja: https://youtu.be/jtORPHNyL7s

Objavljeno dne Leave a comment

IVDR (In Vitro Diagnostic Medical Devices Regulation) certification

Naši izdelki, ki so prejeli certifikat IVDR:

Panthera E2

Panthera C2

Panthera DL

Panthera Cloud

PA53 Bio

To je pomemben dosežek za podjetje Motic in dokaz predanosti zagotavljanju visokokakovostnih in zanesljivih izdelkov našim stranka.

Kaj certifikat IVDR pomeni za naše kupce?

To je strog in celovit postopek, ki zagotavlja varnost, učinkovitost in zanesljivost diagnostičnih medicinskih pripomočkov (mikroskopov). Pomeni popolno kakovost izdelka, ki vam zagotavlja natančne in zanesljive diagnostične rezultate in popolno skladnost z evropskimi predpisi. Izdelkom s certifikatom IVDR lahko zaupate, najvišjim standardom kakovosti in varnosti in tako pridobite zaupanje, ki ga potrebujete pri svojih odločitvah v zdravstvenem delu. Zelo smo ponosni na ta dosežek in se veselimo, da bomo še naprej izdelovali izdelke z najvišjo stopnjo odličnosti. Vaše zaupanje v naše izdelke nas motivira, da se neprestano izboljšujemo in strmimo k novim inovacijam.