Digitalna učilnica za mikroskopiranje MoticNet Stellar

Ste pripravljeni spremeniti svojo izkušnjo poučevanja?

MoticNet je omrežni sistem, posebno razvit za izobraževalne nastavitve, ki digitalizira vašo učilnico za mikroskopiranje in ustvarja interaktivni  komunikacijski sistem med vsemi mikroskopi (učenci, dijaki, študenti) in učiteljem. Paket Stellar predstavlja popolno, vnaprej konfigurirano rešitev, ki vključuje trinokularne mikroskope serije Stellar, nadgrajene z naprednimi  digitalnimi WiFi kamerami Moticam X5 Plus, skupaj s potrebnim usmerjevalnikom in programsko opremo MoticNet, ki je na voljo v učiteljevi in dijakovi različici.

Za vse dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte.

Opis

Trinokularni mikroskop Stellar:https://www.opti-com.si/trgovina/mikroskopi/izobrazevalni/mikroskopi-izobrazevalni/mikroskop-trinokularni-stellar-1-t-40x-100x-in-400x/

Digitalna WiFi kamera Moticam X5 Plushttps://www.opti-com.si/trgovina/kamere/wifi-kamere/digitalna-wifi-kamera-moticam-x5-plus/

Digitalni sistem MoticNet: Spremenite vašo učilnico v digitalni znanstveni laboratorij. Opazujte slike v živo iz katerega koli mikroskopa v učilnici, delite zaslon katerega koli uporabnika z vsemi ostalimi in motivirajte svoje učence z naprednimi, dinamičnimi funkcijami.

Vse pod nadzorom: Oglejte si vse slike v živo iz vseh povezanih mikroskopov v vaši učilnici in se prepričajte, da so vsi uporabniki na pravi poti. Določite, primerjajte in delite, kar vaši učenci vidijo v realnem času.

  • Izkušena orodja: Določite naloge in ocenite delo ali zabeležite zanimivosti in delite z vsemi povezanimi uporabniki.
  • Inovativna programska oprema: Urejajte, merite, zajemajte in ustvarjajte poročila z uporabniku prijazno programsko opremo.
  • Dinamične funkcije: Funkcije glasovnega klepeta in klepeta v realnem času med učencem in učiteljem.

Delite datoteke, prenose v živo, slike in videoposnetke: Enostavno delite ekran kateregakoli uporabnika z vsemi drugimi v omrežju, da razpravljate o zanimivih točkah ali prenesete datoteke za pregled in skupno preiskavo.

  • Razširljivi paketi: Izberite svoj vnaprej konfiguriran paket od 8 do 64 uporabnikov.
  • Namensko brezžično omrežje: MoticNet prihaja z lastnim izoliranim brezžičnim sistemom. MoticNet ni potrebno povezati z nobenim šolskim, zasebnim ali javnim omrežjem, zato je nevarnost motenj odpravljena.
  • Rešitve po meri: Celoten paket digitalne učilnice vključuje računalnik in tablične računalnike, pripravljene za takojšnjo uporabo.

Dve optimalni rešitvi: MoticNet nudi dve zmogljivi različici programske opreme, tako za učitelja kot za študente. Programska oprema za učitelja, zasnovana za učitelja je združljiva z operacijskim sistemom Windows, med tem ko je aplikacija za študente združljiva s platformama Adroid in iOS.

Sistem QR Link: Vsaka mikroskopska postaja ima kamero v živo, vgrajeno ali pritrjeno na običajen mikroskop. Kamera prenaša sliko v živo, kar je vidno pod mikroskopom. Učenci lahko hitro dostopajo do slike v živo na svojih tablicah s skeniranjem kode QR, prikazane na mikroskopu.

Možna izbira sistema MoticNet:

  • MoticNet    8 + 1, zajema programsko opremo MoticNet   8x za učence, dijake, študente + programska oprema MoticNet za učitelja.
  • MoticNet 16 + 1, zajema programsko opremo MoticNet 16x za učence, dijake, študente + programska oprema MoticNet za učitelja.
  • MoticNet 24 + 1, zajema programsko opremo MoticNet 24x za učence, dijake, študente + programska oprema MoticNet za učitelja.

Video:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.