3D Digitalni mikroskop SCALERO Desk

Inovativni mikroskop: globinsko oster, digitalen in s prostorsko 3D sliko.
Namesto dela v upognjenem položaju in gledanja skozi okular, lahko sedaj udobno sedite in uživate v izjemni 3D sliki na 3D monitorju.

Sistem SCALERO je primeren za vsa natančna dela v industriji in raziskavah.

Šifra: scalero desk Kategoriji: ,

Opis

Inovativni 3D digitalni mikroskop SCALERO Desk

3D tehnologija se sreča s stereo kamero v realnem času.

Digitalno in v 3D tehnologiji natančna opravila opravljajte še bolj skrbno, zahvaljujoč enostavni koordinaciji oči in rok: slika je prikazana v realnem času. To je nova raven resničnega zaznavanja globine in naravnega pogleda na vaš predmet:

Prostorski vid: globina, razdalja in oblika v popolni tri dimenzionalnosti
Velike delovne razdalje in svoboda gibanja.

Optimizirajte svoje standarde kakovosti in dosegajte še večjo učinkovitost. SCALEREO mikroskop vam omogoča natančno delo v 3D visoke ločljivosti brez primere.

Uporaba: primerljive aplikacije z običajnimi stereo mikroskopi: sestavljanje, lepljenje, spajkanje, testiranje, preverjanje…

Iz prakse, za prakso
Idealno za sodelovanje, izobraževanje in usposabljanje, delite lahko svoje znanje in izkušnje. Hkrati lahko vi in vaš kolega vidite pomembne podrobnosti in jih pojasnite neposredno na monitorju. S SCALEREO mikroskopom lahko navdušite tudi svoje stranke, predstavite edinstveno 3D izkušnjo vašega izdelka in jih prepričajte s svojim znanjem. Nova raven sodelovanja za hitrejše postopke: preprosto si oglejte, zajemite in delite svoje 3D slike v realnem času. Z dodatnim 3D zaslonom lahko oddajate slike v živo na različne lokacije.

 

Tehnični podatkihttps://3d-global.com/wp-content/uploads/2023/03/TD_datasheet_SCALEREO_EN-ID-490.pdf

Video:

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.