Velika delovna razdalja

Za naloge, pri katerih sta potrebna dodatna razdalja do predmeta in večje vidno polje, Dino-Lite ponuja serijo mikroskopov z veliko delovno razdaljo. Zaradi dodatne delovne razdalje in večjega vidnega polja je ta serija idealna rešitev za naloge, kot so popravilo, predelava ali sestavljanje ali za delo z obsežnimi ali lomljivimi predmeti, ki se jih ni mogoče dotakniti.
Mikroskopi v tem obsegu ponujajo ločljivost slike od 1,3 milijona slikovnih pik do 8 milijonov slikovnih pik, povezavo USB in vključujejo uporabniku prijazno programsko opremo DinoCapture. Na voljo so tudi modeli z vgrajenim polarizatorjem za zmanjšanje odboja ali modeli z izjemno robustnim kovinskim ohišjem. Največja povečava doseže 140-krat, kar je običajno več kot dovolj za tovrstne aplikacije.

Posebej zasnovan za potrebe elektronske industrije, Dino-Lite ponuja celo več modelov, varnih pred elektrostatično razelektritvijo, z dolgo delovno razdaljo (ESD) in večjim vidnim poljem.
Eden najbolj vsestranskih in tehnološko naprednih modelov v tej seriji je Dino-Lite AM4115ZTL, ki ima povečavo od 10x do 140x z velikim vidnim poljem in delovno razdaljo do 23 cm, zaradi česar je edinstven izdelek na tržišču.

Prikazovanje 1–12 od 26 rezultatov

Prikazovanje 1–12 od 26 rezultatov